Van ProjectStorm naar Mandala Uitvaartbegeleiding

Na 24 jaar met ontzettend veel plezier en passie te hebben gewerkt in marketing en communicatie (waarvan de laatste 16 jaar freelance onder de naam ProjectStorm), voor de mooiste merken en bureaus, verlaat ik de reclamewereld. Dankbaar kijk ik terug op een geweldige tijd waarin ik veel heb geleerd, gecreëerd en genoten. Ik dank alle mooie en inspirerende mensen voor deze fantastische tijd!

Ik ben toe aan een nieuwe stap. Afgelopen jaar heb ik de beroepsopleiding tot ‘uitvaartbegeleider’ bij Meander Uitvaartopleidingen succesvol gevolgd. Dit jaar was een bijzonder waardevolle reis met mezelf en alles en iedereen er omheen. Gisteren heb ik met trots mijn certificaat in ontvangst mogen nemen.

Als assistent bij diverse uitvaarten en in mijn stages heb ik ervaren hoe ontzettend liefdevol, zinvol en dankbaar dit werk kan zijn. Ik vind het een eer om mensen te mogen begeleiden tijdens de heftige periode kort na het verlies van een dierbare om samen een liefdevol, passend en troostrijk afscheid vorm te geven. Onder de naam ‘Mandala Uitvaartbegeleiding’ start ik als zelfstandig uitvaartbegeleider. Heel spannend, maar heb er ook ongelooflijk veel zin in!