23 september: Vergankelijkheidsdag. Sta vandaag even stil bij je sterfelijkheid en vier het leven!

Vergankelijkheidsdag valt niet toevallig samen met het begin van de herfst. De vergankelijkheid van de natuur is in dit seizoen zo mooi te zien, voelen en ruiken. Sta deze dag even stil, bij de eindigheid van je eigen leven. Het is zo cliché, maar het is de enige zekerheid die we hebben. Nieuw leven verwelkomen we vol liefde. Hoe mooi is het als je datzelfde leven vol dankbaarheid en liefde weer los kan laten? Wat heb je daarvoor nodig? Wat wil je in ieder geval nog doen of zeggen? Of juist niet? En als het dan zo ver is, hoe wil je dat jouw afscheid er uit ziet? Mag er bijvoorbeeld gelachen worden? Heb je hier al eens over nagedacht?

Wanneer je weet dat het afscheid nadert, maar ook wanneer afscheid nog helemaal niet aan de orde is, kan het rust geven om er al eens over na te denken en je wensen vast te leggen. Denk hierbij aan het regelen van een testament. Of een wilsverklaring. Wat wil je met je socials als jij er niet meer bent? Wil je begraven of gecremeerd worden, en als je begraven wilt worden, waar zou je dat dan willen? Er zijn zulke mooie (natuur)begraafplaatsen met prachtige plekjes die je alvast kunt reserveren.

Zaterdag 1 oktober staat Mandala Uitvaartbegeleiding op de seniorenmarkt in Bussum met de nieuwe folder en uitnodiging om over je eigen afscheid na te denken. Ook als daar nog helemaal geen sprake van is. Graag geef ik alle bezoekers een beschermengeltje mee voor het leven wat nog voor ons ligt.

Ik nodig jou ook uit voor een persoonlijk gesprek over wensen en mogelijkheden. Je ontvangt na afloop een compleet verslag. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend. Vul het contactformulier op de contactpagina in om een afspraak te maken of de folder aan te vragen.