Contact

Ik sta zeven dagen per week voor je klaar.
Voor het melden van een overlijden ben ik dag én nacht bereikbaar.

Ik werk met alle verzekeringsmaatschappijen en ook zonder verzekering kun je bij mij terecht. Je bent altijd vrij in de keuze van een uitvaartondernemer.

In Naarden, Bussum, de rest van Het Gooi en omgeving, en in overleg elders in Nederland, help ik met liefde bij het inkleuren van een persoonlijk en passend afscheid. Ik maak onderdeel uit van het landelijk dekkend Meander-netwerk waarin ik een beroep kan doen op de kennis en kunde van een collega.

In gesprek

Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, een voorgesprek, een laatste wensenboekje, een offerte, de folder, vragen, informatie of inspiratie over overlijden en afscheid mag je contact met mij opnemen. Ik maak graag tijd voor een kop koffie of thee, bij jou, bij mij, of lekker buiten tijdens een wandeling. Je kunt me bellen, appen, mailen of onderstaand contactformulier invullen en versturen. Ik laat snel van me horen.

Laatste wensenboekje

Wil je eens rustig nadenken over jouw laatste wensen en een en ander opschrijven? Vraag dan gratis mijn laatste wensenboekje aan. Hiermee loop je stap voor stap door de vele mogelijkheden heen. Vul onderstaand contactformulier in en noteer je adres bij ‘bericht’, dan stuur ik je een boekje toe.

Contactformulier

Contactformulier